Blog:Hypnose & Regressie
        

Het lijkt wel toveren. En toch is dit al een eeuwen oude techniek / MethodeIn mijn vak als Relatie therapeut en Medium zie ik geregeld dat mensen tegen oude blokkades aan lopen zoals: Het niet open kunnen stellen voor de nieuwe relatie of te veel bezig zijn in het hoofd met angstige stemmen die een nieuwe relatie in de weg staan en natuurlijk het aantrek en afstoot gedrag wat meestal voortkomt uit onzekerheden.

Met Hypnose & Regressie studie heb ik ondekt dat dit soort patronen direct doorbroken kunnen worden met extra goede begeleiding.
Zeker omdat hypnotherapie klachten bij de wortel aanpakt, slaagt deze behandeltechniek vaak waar andere methodes faalden!
Waneer u pijnklachten heeft, Angsten, Fobieen, Relatieproblemen, Emotionele blokkades, Verlavingen etc..
Bent u met deze techniek in staat om uw onderbewuste die vaak al die geprogrammeerde programma's in stand houd te ontleden. En wanneer u dit heeft ontleed onder Regressie dan verwerk je ook direct oude trauma's dit word direct geheelt om de oude wonden en zaken die eronder lagen waardoor je elke keer in zelfde patronen beland, hebben dan hun beste tijd gehad.


Het lijkt op hocus spokus maar dat is het zeker niet als je bedenkt dat iedereen dagelijks te maken heeft met hypnose en trance situatie en hoe kun je dat weten omdat je vaak dezelfde handeling verricht die je altijd doet.
En daar komt het:
Wanneer je die programmering behandeld dan zul je versteld staan en wakker worden alsof je in een nieuw leven bent gestapt met alle mogelijkheden die je maar kan bedenken.
Alsof je na een lange slaap wakker word en eigenlijk besef dit is wat ik wil en dit wil ik niet en ik weet nu hoe ik kan bereiken wat ik wil...Verlost van angsten en die nieuwe relatie aan kunnen gaan wat je eigenlijk diep van binnen verlangt.
Er bestaat volwassen en kinder hypnose en regressie.


Naast mijn weergave over mijn enthousiasme betreffende dit vak heeft dit jaar de Hypnose & Regressie ook de nieuwsberichten van NOS bereikt en wel met de titel:
Hypnose op recept in tientallen nederlandse ziekenhuizen 27-05-2018 afkomstig van Nieuwsuur.