Relaties


Relaties zijn er in vele vormen en ook wel de meest gesproken onderwerp die ik in mijn vak gehoord heb en mij dan ook verdiept heb in alle vormen van relaties in Jarenlange ervaring studie en onderzoek gedaan naar oa ziel en hartverbindingen, relatieproblematiek en Narcisme het misbruik in relaties.

Zoekt u iemand die: antwoorden, advies, en inzichten geeft de juiste hulp bied!

Tevens onderliggende blokkades aanpakt en de trauma's.

Communicatie, gevoelens delen, hoe omgaan met liefdesverdriet, slachtoffer daderschap in relaties. zielen en hartverbindingen, relatieherstel, rouwverwerking. aantrek en afstootgedrag in relaties.

U kunt alleen of met partner een consult aan gaan.


Top 10 relatieproblemen

Iedere dag werken we aan relatie Thema's . Iedere relatie is uniek, maar de thema's vaak niet. Vandaar dat we de meest voorkomende situaties hier hebben beschreven. Herkent u zich onderstaande relatieproblemen, neem dan gerust contact met ons op.

1. Vreemdgaan

Een van de partners gaat vreemd tijdens de relatie. Kenmerkend is dat er vaak al problemen binnen de relatie zijn die pas in een later stadium besproken worden.
2. Relatie op vriendschapsniveau

Beiden geven erg veel om elkaar, maar fysiek en intiem is de relatie niet. We spreken dan van een vriendschapsrelatie. Meestal durven partners hier onderling niet over te praten.
3. De relatie is saai geworden

Een veelvoorkomend probleem is dat relaties in een sleur komen. Het gevoel van het begin is weg, maar de partners houden nog wel veel van elkaar. Jullie relatie heeft een nieuwe ‘boost’ nodig, maar jullie weten niet goed waar te beginnen of hoe dit bereikt kan worden.
4. Zwijgende relatie

Jullie hebben elkaar weinig meer te zeggen en twijfelen steeds vaker over jullie relatie. Ergens weten beide partners dat de liefde er nog wel is, maar het niet meer besproken wordt.
5. Teveel van de relatie vragen

Regelmatig zien we stellen die teveel willen in een relatie. Perfectie wordt nagestreefd, maar op den duur is het kaarsje uitgebrand. De energie is weg, maar de liefde is zeker nog wel aanwezig.
6. Egoïstische partner

Een partner die alleen maar aan zichzelf denkt en geen oog en oor heeft voor zijn of haar partner. De ander voelt zich vaak eenzaam en onbegrepen.
7. Financiële problemen

Geld maakt niet gelukkig, maar speelt zeker een belangrijke rol in een relatie. Geen leuke dingen meer kunnen doen zoals uit eten en een dagje weg. Er zijn genoeg oplossingen voor.
8. Opvoeding van de kinderen

Beide partners hebben een andere opvoeding gehad en willen dit ook zo bij hun kinderen doen. Dit zorgt voor conflicten. In het belang van de kinderen en de relatie moet er een oplossing gevonden worden.
9. Te snel de handdoek in de ring

Jullie hadden de perfectie relatie in gedachten. In werkelijkheid blijkt de partner toch eigenschappen te hebben die irriteren. Dit is heel normaal, maar er moet wel over gepraat kunnen worden.
10. Intimiteit en seks

Seks is belangrijk in een relatie maar beide partners hebben andere behoeften of weten niet goed wat de ander fijn vindt. Praat hierover en ontdek dat jullie relatie naar een nieuw niveau getild kan worden.

Ook hierin kan ik u bij staan als vertrouwenspersoon en relatiecoach

Zoek niet verder u bent welkom!

In de Praktijk. En tevens zijn telefonische consulten mogelijk.