In therapeuten land zijn er veel verschillende therapeuten coaches en counselors ieder beoefend het vak op zijn eigen manier.

Toch is het belangrijk om geholpen te worden bij de juiste therapeut die precies weet waar jouw verhaal over gaat en jou de juiste tools en advies mee kan geven.

Een therapeut hoef je niet altijd te bezoeken omdat je problemen hebt maar het kan al heel verhelderend zijn door een vertrouwt gesprek of een inzicht, te ontvangen bij:

A just Advice.

Een gesprek kan wonderen verrichten door: onzekerheden weg te nemen vragen te beantwoorden en samen als mens tot mens te praten.

Bij de therapeut coach begeleiding van A just Advice kun je verwachten

menselijke benadering deskundig, oplossingsgericht met empathie en sympathie

Ieder mens is verschillend en daar houden wij rekening mee door bijvoorbeeld:

speciaal op maat en individuele cursussen en workshops aan te bieden.


                                                      


In het leven heeft iedereen te maken met onverwachte situaties, keuzes in werk, vriendschappen, relaties, of de rouwperiode en dan is het wel zo prettig dat er iemand voor je is met de juiste kennis om meer duidelijkheid te geven of een spiegel voor te houden, tevens er samen over kunnen communiceren om tot de beste oplossing te komen die er is voor dat moment.

Er zijn situaties die je liever niet wilt delen met je directe omgeving maar met een vertrouwenspersoon ook hierin komt A-just Advice jou tegemoet.

De therapeut werkt op basis van studie en werkervaring, tevens met diepere inzichten (spiritueel) daardoor kwalitatief sterk. Met oplossingsgericht advies en gesprekken, eventueel therapie, coaching en behandelingen.