Warm welkom in mijn praktijk a just advice

De meeste mensen kennen mij als medium Xandra naast mijn mediumschap waarin ik gescreend ben in Hilversum (studio) ben ik vanaf jongs af aan al geeintresseerd in de mens in zowel binnen als buiten.

Zo ben ik na de cursus gezondheidskunde in 1993 het diploma schoonheidsverzorgende gaan behalen.

Waarin de kennis van anatomie, fysiologie en pathologie verweven is met uiterlijke verzorging van de mens.

Na deze studie heb ik me meer en meer verdiept in de mens en zijn gedrag.

En kan je daarbij ook goed begeleiden met betrekking tot RELATIE/PROBLEMATIEK/VRAGEN

De opleiding HBO Hypnotherapeut en Regressietherapeut heb ik afgerond met het vak diploma een prachtig vak waarin alle problemen vanaf de wortel aangepakt word waar velen therapieeen falen brengt en doet de hypno - regressie wonderen.

Ook beheers ik de EFT de Emotional Freedom Techniques.

En ben gediplomeerd in de chiromantie

Tevens geef ik de korte cursus/workshop intuitieve ontwikkeling & mediumschap speciaal individueel voor u op maat & voor u alle aandacht.


Kwaliteit staat bij mij voorop

De kwaliteit vind u terug in mijn studies en in mijn jarenlange goede ervaringen met clienten en fijne collega's. Kwaliteit geef ik vanuit hart en ziel in het beoefenen van het vak als hulpverlener waarin juist empatisch vermogen een hele belangrijke rol speelt en voor de clienten die hiermee een prettige zorgzame ervaring opdoen met de beste hulp die u mag verwachten.

Kortom voor wanneer u zoekt naar:

Antwoorden, oplossingen, goede hulp, kwaliteit, Ervaring.

Life coach, hypnotherapie Regressie, Relatietherapeut , EFT behandelaar, Medium, Cursusbegeleiding, Vertrouwenspersoon/adviseur

U bent van harte welkom!